Tietoa meistä

Turun Tähtituotanto – Itsenäistä levytuotantoa vuodesta 1989

Turun Tähtituotanto Oy on perustettu vuonna 1989. Yhtiön toimialoina ovat äänitetuotanto ja musiikin kustannustoiminta sekä ohjelmapalvelut.
Yhtiön omistamia levymerkkejä ovat fifty-fifty records, Sointu, Ultra ja Melody.

Yhtiön ensimmäinen äänite, vuonna 1989 ilmestynyt Anneli Saariston La Dolce Vita, ylsi kultalevyksi (25.000 myytyä äänitettä), ja sitä myydään yhä mm. omassa verkkokaupassamme.

Turun Tähtituotanto on tuottanut  äänitteitä viihde-, tanssi-, jazz-, klassisen- ja rockmusiikin aloilta. Yhtiö on panostanut myös vanhojen, historiallisten äänilevyjen julkaisuun. Vuonna 1999 yhtiön kymmenvuotisen toiminnan kunniaksi aloitettiin Suomen ensimmäisen äänilevytehtaan, turkulaisen Soinnun historiasta (1938-56) kertovan CD-levysarjan julkaiseminen. Sointu-levysarjan lisäksi verkkokaupastamme löytyy erittäin kattava valikoima muitakin savikiekoilta taltioituja ja huolella restauroituja historiallisia uudelleenjulkaisuja, joista suurin osa on turkulais-helsinkiläisen yhteistyöyrityksemme Artie Music Oy:n julkaisemia.

Olemme halunneet säilyttää perinteikkään Sointu-äänilevytehtaan historiaa ja jatkaa sen tarinaa omalla toiminnallamme. Tämä uusi sivustomme ja verkkokauppamme kantaa Soinnun nimeä,  ja omistamme myös oikeudet Soinnun tuotemerkkiin ja logoihin.

Vuodesta 2000 alkaen Tähtituotanto on järjestänyt myös Uudenvuodenaaton Sointu-konsertteja, joissa suuren Sointu-orkesterin solisteina on esiintynyt jo iso joukko maamme eturivin taiteilijoita. Ohjelmapalveluihimme kuuluukin mm. Sointu-orkesteri erilaisine kokoonpanoineen.

Lisätietoja julkaisuistamme saat tutustumalla verkkokauppamme valikoimiin, ja ohjelmapalveluista ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Artie Music – Suomen merkittävin historiallisen musiikin uudelleenjulkaisija

Artie Music Oy on perustettu vuonna 2001. Yhtiön tavoitteena on tuottaa korkeatasoisia ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaita uudelleenjulkaisutallenteita. Julkaisut ovat loogisia kokonaisuuksia ja jos mahdollista täydellisten levytysten sarjoja. Yhdessä Suomen parhaiden  musiikin ja historian asiantuntijoiden kanssa teemme levyjemme kansivihkoista pieniä tietoteoksia. Samalla tuotamme myös uutta historiallista tietoa. Yhteistyökumppaneidemme kanssa olemmekin löytäneet useita jo unohdettuja tai kadotettuja suomalaisen äänitehistorian merkkiteoksia.

Yhteystiedot:

Turun Tähtituotanto Oy
Suurpäänkatu 6 B 24
20610 Turku
Artie Music Oy
Suurpäänkatu 6 B 24
20610 Turku
Y-tunnus: 0722030-5Y-tunnus: 1657090-5
Ari Hakulinen, toimitusjohtaja ja muusikko
puh. 0400 524 814
ari.hakulinen(at)fiftyrecords.com
Ari Hakulinen, toimitusjohtaja
puh. 0400 524 814
ari.hakulinen(at)fiftyrecords.com
Timo Wuori
timo.wuori(at)artiemusic.com

Asiakaspalvelu:
info@sointu.fi

www.sointu.fi

www.artiemusic.com