Tietoa meistä

Itsenäistä levytuotantoa vuodesta 1989

Turun Tähtituotanto Oy on perustettu vuonna 1989. Yhtiön toimialoina ovat äänitetuotanto ja musiikin kustannustoiminta sekä ohjelmapalvelut.
Yhtiön omistamia levymerkkejä ovat fifty-fifty records, Sointu, Ultra ja Melody.

Yhtiön ensimmäinen äänite, vuonna 1989 ilmestynyt Anneli Saariston La Dolce Vita, ylsi kultalevyksi (25.000 myytyä äänitettä), ja sitä myydään yhä mm. omassa verkkokaupassamme.

Turun Tähtituotanto on tuottanut  äänitteitä viihde-, tanssi-, jazz-, klassisen- ja rockmusiikin aloilta. Yhtiö on panostanut myös vanhojen, historiallisten äänilevyjen julkaisuun. Vuonna 1999 yhtiön kymmenvuotisen toiminnan kunniaksi aloitettiin Suomen ensimmäisen äänilevytehtaan, turkulaisen Soinnun historiasta (1938-56) kertovan CD-levysarjan julkaiseminen. Sointu-levysarjan lisäksi verkkokaupastamme löytyy erittäin kattava valikoima muitakin savikiekoilta taltioituja ja huolella restauroituja historiallisia uudelleenjulkaisuja, joista suurin osa on turkulais-helsinkiläisen yhteistyöyrityksemme Artie Music Oy:n julkaisemia.

Olemme halunneet säilyttää perinteikkään Sointu-äänilevytehtaan historiaa ja jatkaa sen tarinaa omalla toiminnallamme. Tämä uusi sivustomme ja verkkokauppamme kantaa Soinnun nimeä,  ja omistamme myös oikeudet Soinnun tuotemerkkiin ja logoihin.

Vuodesta 2000 alkaen Tähtituotanto on järjestänyt myös Uudenvuodenaaton Sointu-konsertteja, joissa suuren Sointu-orkesterin solisteina on esiintynyt jo iso joukko maamme eturivin taiteilijoita. Ohjelmapalveluihimme kuuluukin mm. Sointu-orkesteri erilaisine kokoonpanoineen.

Lisätietoja julkaisuistamme saat tutustumalla verkkokauppamme valikoimiin, ja ohjelmapalveluista ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Turun Tähtituotanto Oy
Suurpäänkatu 6 B 24
20610 Turku

Y-tunnus: 0722030-5

Asiakaspalvelu:
info@sointu.fi
Ari Hakulinen (toimitusjohtaja ja muusikko), puh. 0400 524 814

www.sointu.fi
www.fiftyrecords.com