Ale!

Usko Kemppi – Satulauluja (CD)

Alkuperäinen hinta oli: 20,00 €.Nykyinen hinta on: 10,00 €. sis. alv.

(FFCD 1065)
Monipuolisen taiteilijan, Usko Kempin, pitkään uraan mahtui mm. sävellyksiä, sanoituksia sekä elokuva- ja näytelmäkäsikirjoituksia. Suhteellisen vähälle huomiolle on jäänyt se, että hän sävelsi ja sanoitti myös lastenlauluja. Westerlundin (myöhemmin Fazer) kustantamaan Satulauluja-nuottikirjaan Kemppi kokosi 21 perheen pienimmille säveltämäänsä ja sanoittamaansa lastenlaulua, joista 15 on mukana tällä CD-levyllä.

Nuottikirjassa teokset on pianonuoteiksi sovittanut säveltäjä Väinö Hannikainen, ja kirjan jokaisella laulusivulla on Kylli Kosken tekemät laulujen aiheisiin liittyvät piirrokset. Koski tunnetaan parhaiten televisiossa lasten iltaohjelmissa piirtäneenä Kylli-tätinä. Kyllin piirroksia on käytetty kuvituksena myös levyn kansivihossa.

Tämän levyn tarkoituksena on edistää Usko Kempin laulujen käyttöä perhepiirissä. Teosten kertomukset ja sadut ovat sisällöiltään somia, hauskoja tai surullisia, mutta selkeitä. Monen laulun tekstissä mainitaan Kempin oma tytär Inna, joten laulut ovat syntyneet omaan tarpeeseen ja niiden aiheet on saatu omasta kokemuksesta.

Levyllä laulava Seven Sisters, on koottu Uudenkaupungin lukion ja Viikaisten yläkoulun oppilaista. Laulut on harjoittanut musiikinopettaja Anitta Mäkelä. Sovitukset on laatinut Turun kaupunginteatterin orkesterin kitaristi Bert Karlsson.

Tuotetunnus (SKU): FFCD 1065 Osastot: , , GTIN: 6420032106527

Kuvaus

1. Herätkää on aamu
2. Oma koti kullan kallis
3. Satu ukosta ja akasta
4. Satukirja
5. Kettu ja korppi
6. Kille ja Kalle menivät maailmalle
7. Pieni jänö parka
8. Ruvetaan kauppaleikkiä
9. Leipurilaulu
10. Pyykkärityttö
11. Peipposen pesä
12. Nukkien juhla
13. Inna ja linnunpoikanen
14. Nukkumatin kanssa höyhensaareen
15. Kipin kapin nukkumaan

Lisätiedot

Paino 0,108 kg (kilogramma)
Mitat 12,6 × 14,3 × 1,1 cm (senttimetri)