Sebastian & Anri – Aamuaurinko (CD-single)

5,00  sis. alv.

(FFCD 1071)
Vuoden 1993 tangokuninkaan Sebastian Ahlgrenin ja hänen vaimonsa Anrin yhteinen single on nimeltään Aamuaurinko. Kauniin kappaleen on säveltänyt Armas Palm, sanoittanut Make Lentonen ja sovittanut Pertti Haverinen. Levyn on julkaissut Turun Tähtituotanto Oy fifty-fifty records -levymerkillään.

Komeaääninen Sebastian Ahlgren debytoi levylaulajana vuonna 1992. Hän esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti vuoden 1993 tangolaulukilpailun esikarsinnassa ja voitti suoraan koko kilpailun. Tangokuningas on sittemmin levyttänyt viisi albumia, joista vuonna 1999 ilmestynyt Peluri-pitkäsoitto on myös Turun Tähtituotannon julkaisema. Anri on ollut mukana taustalaulajana Sebastianin ensilevytyksestä alkaen lähes jokaisella levyllä. Ensimmäisen yhteisen duettonsa Rakastutaan pari teki vuonna 1995 Syksyn Sävel -kilpailua varten. Laulu jäi tuolloin vain yhden pisteen päähän finaalipaikasta televisiossa, mutta pääsi mukaan Tähtikokoelma-pitkäsoitolle. Sebastianin ja Anrin kuusihenkinen perhe elää musiikintäyteistä elämää, ja poika Tino on seurannut isänsä jalanjäljissä aina Tangomarkkinoiden finalistiksi asti. Odotamme vain milloin koko perhe astuu yhteiselle estradille.

Aamuaurinko-duetollaan Sebastian ja Anri ovat halunneet juhlistaa 25 vuotta jatkunutta yhteiseloaan. Tavoitteena on, että Aamuaurinko kuuluu kaikilla taajuuksilla ja kutsuu tanssiin yhdessä kevätauringon kanssa.

Tuotetunnus (SKU): FFCD 1071 Osastot: , , GTIN: 6420032107128

Kuvaus

1. Aamuaurinko (3:38)
säv. Armas Palm, san. Make Lentonen, sov. Pertti Haverinen

Lisätiedot

Paino 0,108 kg (kilogramma)
Mitat 12,6 × 14,3 × 1,1 cm (senttimetri)