Ale!

Turun filharmoninen orkesteri – Tutti Frutti (CD)

Alkuperäinen hinta oli: 23,00 €.Nykyinen hinta on: 10,00 €. sis. alv.

(TFOCD 09)
Vuoden maukkain lastenlevy

Keväällä 2009 Turun filharmoninen orkesteri esitti Dan Bornemarkin ja Puolalan musiikkiluokkien kuoron kanssa yhteistyönä lastenkonsertti ”Tutti Frutti”. Suurtuotanto oli mieleen jäävä kokemus sekä yleisölle että siinä mukana olleille sadoille eri-ikäisille esiintyjille ja toteuttajille. Lukuisille nuorille soittajille ja laulajille yhteistuotanto ammattimuusikoiden kanssa tarjosi paitsi maukkaan musiikkielämyksen myös ainutlaatuisen esiintymiskokemuksen.

Tuhansille lapsikuulijoille svengaava, erilaisia rytmejä ja musiikkityylejä yhdistelevä konsertti oli musiikkikasvatuksellinen kokemus, jossa myös yleisö pääsi osallistumaan konsertin kulkuun. Menestyksekäs produktio äänitettiin, ja tuloksena tuli tämä kaksikielinen tallenne nimeltään ”Tutti Frutti”.

CD-levyllinen hedelmäisiä ja mehukkaita lauluja

Levy sisältää ruotsalaisen säveltäjän Dan Bornemarkin mukaansatempaavia, levyn nimen mukaisesti hedelmistä kertovia lastenlauluja. Tutti Frutti, Mango Tango, Ananas Jazz ja Ragtime Lime -kappaleet vievät kuulijansa makujen matkalle musiikin maailmaan.

Turun filharmonisen orkesterin lisäksi levyllä esiintyvät Tutti Frutti House Band säveltäjä ja kapellimestari Dan Bornemarkin johdolla, Puolalan musiikkiluokkien kuorot ja lapsisolistit sekä Barnkören Sirkkala Singers. Kuorojen valmennuksesta ovat vastanneet Aila Arola, Riitta Hietanen, Timo Lehtovaara, Helena Vuolteenaho ja Maria Engblom. Laulujen värikkäät suomenkieliset käännökset on tehnyt Reetta Niemelä.

Makupala levystä täältä

Tuotetunnus (SKU): TFOCD 09 Osastot: , , , GTIN: 6420032106329

Kuvaus

LAULAMME SUOMEKSI
1. TUTTI FRUTTI
2. ANANAS JAZZ
3. VALLE VATUN MERISEIKKAILU
4. DAN BANAANI
5. KULKURIT
6. MARJAHUIJARI
7. HONKONGIN OMPUT
8. MANGOTANGOPRINSSI
9. RUSINAJENKKA
10. APRIKOIVAN APRIKOOSIN BLUES
11. KIIVAS KIIWI
12. RAGTIME LIME
13. KUU ON MELONI

VI SJUNGER PÅ SVENSKA
14. TUTTI FRUTTI
15. ANANAS JAZZ
16. ETT HALLON l SJÖNÖD
17. DAN BANAN
18. FIGGE OCH SIGGE
19. EN FRUKTANSVÄRD AFFÄR
20. GRÖNÄPPEL OCH RÖDÄPPEL
21. MANGO TANGO
22. GÅNGLÅT FÖR RUSSIN
23. APRIKOS BLUES
24. KIWI
25. RAGTIME LIME
26. MÅNEN ÄR MELON

Lisätiedot

Paino 0,108 kg (kilogramma)
Mitat 12,6 × 14,3 × 1,1 cm (senttimetri)