Marko Tikka – Harmonikan kuningas, Vili Vesterinen (Kirja) LOPPUUNMYYTY!

30,00  sis. alv.

(AJATUS 3566)

Loppuunmyyty!

Viljo Vesterinen (1907-1961) oli 1900-luvun merkittävin suomalainen kevyen musiikin instrumentalisti. Viljo ”Vili” Vesterinen oli nelinkertainen Pohjoismaiden mestari, jonka legendaarinen levytys Säkkijärven polkasta kesäkuulta 1939 on yhä ylittämätön. Hän on yhä kaikkien aikojen tunnetuin harmonikkataiteilijamme.

Vilin elämäkerta kuljettaa meidät Karjalan Kannaksen kylänraiteilta Viipurin ja Helsingin kautta Pohjoismaiden, Baltian sekä Keski-Euroopan esiintymislavoille ja levytysstudioihin. Huikean harmonikkamestarimme värikäs elämä peilautuu vasten Suomen ja muun Euroopan kuohuvaa 1900-lukua.

Viljo Vesterisen elämäkerta on samalla suomalaisen viihdemusiikin värikäs kronikka. Vilin soittajantie vie kylätansseista maineikkaan Dallapé-orkesterin konserttikiertueille, sotavuosien rintamakiertueille ja viisikymmenluvun suomalaisille tanssilavoille. Samalla tapaamme monia legendaarisia taiteilijoita Georg Malmsténista Erkki Junkkariseen, Alarik Kuusistosta Lasse Pihlajamaahan.

Harmonikan kuningas on ensimmäinen Viljo Vesterisestä kirjoitettu elämäkerta. Kirjassa on runsas, lähes kokonaan aiemmin julkaisematon kuvitus.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): AJATUS 3566 Osastot: , GTIN: 9789512073566

Kuvaus

Kirjailija: Marko Tikka
Kustantaja: Gummerus Kustannus Oy (Ajatus Kirjat)
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 311
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2007

Lisätiedot

Paino 0,6 kg (kilogramma)
Mitat 22 × 16,5 × 30 cm (senttimetri)